Kôikide Maailma Kanade Kuninganna-KANA!

Sôitis täna lennujaama ja id kaardi jättis kenasti koju id kaardi lugejasse. krtkrtkrt küll!!! Kui palju ma olen reisinud ja sellist jama pole ma veel kokku keeranud! Alati on mul olnud reegel, et pass ja raha, muu on suva, ja nyyd siis selline pläkk. See on see kui tegeled mingite môtetustega, näiteks selle asemel, et dokumentide olemasolu kontrollida, môôtsin mina oma kohvrit, et kas ikka mahub ryanairi standarditesse. Suva sest kohvrist juu!!! No on suurem eks siis maksan juurde, so what! Seisin seal lennujaamas, pea otsas tossamas, oleks tahtnud kellegile virutada, aga no kellele! Natuke isegi hakkasin juba Paolot syydistama, et alati ta kontrollib enne lahkumist kôik yle, ei vôinud siis kysida, et kas mul ikka dokumenti ka kaasas on. Onneks sain sonaotsast kinni, muidu ta oleks mu sinna lennujaama jatnudki. Variant, et keegi murraks meile koju sisse ja tooks kaardi jargi, ka ei oleks tootanud. Lennujaam on yks kena 1,5h meist ja lennuni oli aega koigest tund. Proovisin itaalia id kaardiga lennukile nihverdada, ei midagi, sellega mina ju reisida ei saa. Proovisin lendu ymber vahetada, terve nadal koik lennud tais. Poovisin minekuks uut piletit monele teisele kompaniile osta, no nii kirves, et hinge votab kinni. Punnita mis sa punnitad, aga kui ikka ei saa, siis ei saa.

Nii, et ei mingit Eestit. Vähemalt mitte praegu. Et Ingrid, kui sa nyyd seda loed, siis tead miks ma sulle ei helista.

Nyyd on mul terve vaba nadal. Triinu ja Ato on ju magedes. Tagasiteel autos motlesin siis, et mis ma selle nadalaga nyyd pihta hakkan. Ontliku pereemana tuli kohe pahe mote, et voiks ju suurpuhastuse teha, kedagi ees ei siiberda. No kas saab olla veel magedamat alternatiivi?!?

7 thoughts on “Kôikide Maailma Kanade Kuninganna-KANA!”

  1. Oi, pai! Ma annan Marile kraami. Ja loodan siiski lahiajal Gretaga tutvum paaseda. Lahiaeg voib ka aastat tahendada, aga siiaki.

  2. Meie tuleme juba kolmapäeval tagasi, tulge külla! (meil issi töötab kohe mitu-mitu päeva jutti)

  3. Ingrid, sa kuidagi siit pohja kaudu ei lahe lounasse? Noh, toenaoliselt mitte, aga kysida ju voib.
    Raine, triinu ja ato tulevad neljapaeval juba koju tagasi, et vabast nadalast sai kolm vaba paeva. Vaatame augustis seda tulemist.

  4. Ma ei ole Itaalia kodanik, minu id kaart non è valida per espatrio. Selgelt ja suurelt kaardi taha kirjutatud.

Comments are closed.