Number Eestis 53923966

Nii, homme siis on minek. Triinu ja Ato ikka veel ei tea, et ma lähen ja kus ma lähen. Tôtt ei saa ma kohe kuidagi rääkida, sest nad tahavad ju siis kohe kaa. Pealegi ma ju lubasin, et suvel me ei lähe, sest Greta on väike ja nüüd siis selline totaalne sônamurdmine. Mul aga keel kohe kuidagi valetama ei paindu. Nii ma siis olengi lihtsalt vingerdanud ja teemat vältinud. Vôib olla saab isegi nii ära käia, et ei peagi seletama. Vanaema otsutas, et ta teeb issi elu kohe eriti lihtsaks ja viib Triinu ja Ato viieks päevaks mägedesse. Pühapäeval, enne minu minekut lähevad ära ja reedel tulevad. No mina ei tea kuidas sel meie issil ikka alati nii veab. Ma nii lootsin, et saab tema kah lôpuks päriselt tunda, mis tähendab päevad läbi lastega kodus olla. Olen ikka ôel mutt küll.

Ilm on muidugi selline, et ma ei teagi mida kaasa pakkida ja mida selga panna. Siit peab vist minema pikkade pükste,kummikute ja jopega, et siis need kôik Eestis seljast ära koorida. Praegu on meil 11 kraadi. Nii külma suve pole mina veel siin olles kogenud. Hakka vôi jälle moosi keetma. Mitte, et mul selle vastu midagi oleks, vastupidi. Loodan väga, et läheb samas vaimus augusti lôpuni välja.

Kui keegi teab mônd toredat üritust järgmine nädal Eestis toimuvat, siis andke mulle ka teada. Toreda all ma pean silmas kas môni laat vôi mingit muud sorti vabaôhuüritus.