Ato joonistab

Kuigi enamasti joonistab Ato ikka autosid (vòidusòit koos tuleròngaga, kus autod làbi hyppavad ) vòi dinosauruseid, juhtub vahele ka mòni selline tòò:

Ato inimesed. Kyll natuke kandilised, kuid vàga sympaatsete naeratustega. Nagu Ato isegi, eks.

Kohe nàha, et elame kyngaste vahel. Minu lapsepòlve maastikupildid olid kyll kòik tasandikud.

 

Ning lòppu jàllegi yks pàevakilluke Atolt.

Ato nòuab peale lasteaeda kohvikusse jààtist sòòma. Ma vastan, et ei saa minna, mul ei ole raha. Kuna oleme just pangaautomaadi ees, siis Ato ilme elavneb. “Aga emme, mine osta siit raha! Mina vastan: “Aga mul ei ole ju raha, kuidas ma saan siis osta?”. Ato enesekindlalt: “Sul on vaja kaarti, mitte raha! Pane kaart sisse ja osta.”

Kyll on ikka lihtne see elu ja vastust vòlgu ei jàà ka keegi kunagi.