Estonia, here I come!

Nii, uskumatu, aga nii see on! Làhengi Eestisse! Mina ja Greta, kòik teised jààvad maha.
Tegelikult olin ju kindel, et see aasta jààb vahele, lihtsalt see kolmega minek tundus liiga keeruline (tundub tegelt siiamaani) ja liiga suurt organiseerimist nòudev. Lisaks oleks see absoluutselt kòike muud kui lòògastav puhkus. Yksi tulek (noh, koos yhe lapsega ongi juba nagu yksi) ei tulnud mul mòttessegi, sest tundus liiga ebaòiglane, et issi kes meil terve suve tòòtab, jààb veel ka nàdalaks Triinu ja Atoga koju kui mina Eestis lulli lòòn. Oleks ju vòinud ka kòik koos tulla, aga no nàdalaks ju ei tule sellise karjaga, pàevahind làheb liiga kòrgeks ning yle nàdala ei kannata issil kontorist àra olla. Nyyd aga on làinud nii, et issi on meil viimasel ajal oma sòpradega mitu minipuhkust Toskaanas ette vòtnud ja seega tundsin, et nyyd on ka minul òigus natuke àra saada. Tuleme siis 31.juuli kuni 8.august.
Et palun siis kòigil minu jaoks sel ajal saadaval olla! 🙂
Ja ehk on ka kellegi mulle selleks ajaks jalutuskàru ning autosse beebi turvahàlli laenata?

8 thoughts on “Estonia, here I come!”

 1. No täpselt mööda teineteisest. Mina lahkun 30.juuli Eesist ja kihutan Pugliasse.

 2. YEEEEE!!!! OOTAN SIND KOHE ESIMESENA ENDA JUURDE! Mul sulle kogu inventar anda – ütle ainult mida vajad!
  Kallistades, ja teid oodates!

 3. Pagan, polegi kindel kumbe see mulle siit kaugemal on Eesti vòi Puglia…

  Noh Monsa, ideaalne, sulle ju lennujaamast astu vòi jala kùlla! 🙂

 4. Eriti lahe puhkus niimoodi. Ma poleks ka selle peale tulnud. Kift.
  Me oleme Eestis juuni kekelt august alguseni – see kõige ilusam aeg….

 5. Vaat kui tore otsus! Tere tulemast siis, mu uksed on valla!
  Kuigi suure tõenäosusega hoiad sa oma puhkuse ajal paljulapselistest peredest kaugemale:) Ikkagi puhkus ju:):)

 6. No teie paljulapselisest perest ma kyll eemale ei kavatse hoida! Kellele ma siis veel kylla lahen?! Pealegi mul juba peaaegu ei olegi enam lastetuid sôpru… Noh ja eks see ole ka puhkus kui ma saan koivad välja sirutada ja ainult VAADATA kuidas teised oma lapsi karjatavad.

Comments are closed.